Sleutelservice

Sleutel service

Het gebeurt regelmatig dat sleuteltjes kwijt raken of afbreken. Als uw fiets nog verzekerd is, heeft u een kopie van uw originele sleutel nodig met een nummer. De slot fabrikant kan hiervoor zorgen.

Vergeet niet om de verzekering op de hoogte te brengen van het verlies of de nieuwe kopiesleutel. Anders wordt er na diefstal geen schade vergoed! Heeft u de fiets bij ons verzekerd via ENRA verzekeringen, dan kunnen wij dit ook voor u regelen.

De links naar de bestelpagina’s zijn:• Axa sloten (axa-basta.nl) en dan sleutelservice. Kosten vanaf € 6,- per sleutel incl. verzenden. Levertijd is minimaal één week.

• Trelock sloten (Jutkey.nl). Deze sloten zitten tegenwoordig veel op Batavus fietsen. Er staat vaak alleen Batavus op en dan bijvoorbeeld RS420. De kosten zijn minimaal € 10,- incl. verzenden. Twee dezelfde sleutels vanaf € 15,-. Na betaling wordt de sleutel binnen 1 dag met de post verzonden.

• Abus sloten kunt u direct bij Abus bestellen (Abus.nl). Een sleutel voor een ringslot kost € 8,00 inclusief verzendkosten. U stuurt eerst een mail naar Abus, dan sturen zij een bevestiging terug met de informatie hoe de betaling werkt. Na ontvangst van het bedrag wordt de sleutel gemaakt en binnen 3-4 werkdagen opgestuurd. Bij Abus staat er een c op de gekopieerde sleutel, zonder het sleutelnummer.
Ook kunt u via Jutkey.nl een aantal Abus sleutels bestellen, volgens de voorwaarden als bij de Trelock sleutels. Op hun site staat welke sleutels zij kunnen leveren.