Winkel

Geschiedenis

Bessels Tweewielers is al ruim 75 jaar gevestigd in het centrum van Ugchelen. Begin jaren ’30 is het door (opa) Ab Mulder gestart schuin tegen over de huidige locatie.

Halverwege de jaren ’30 zijn wij verhuisd naar de Ugchelseweg hoek Derk Kamphuisweg, dit is de huidige locatie. Na een verbouwing werd de zaak in 1966 uitgebreid met bromfietsen door ( mijn vader) Bart Bessels. Op dat moment zijn er 2 verschillende bedrijven.

Rond 1976 werd de winkel/ woonhuis opnieuw verbouwd. De bedrijven werden samengevoegd onder de naam Bart Bessels Tweewielers.

Na wederom een grote verbouwing, dit maal voornamelijk  voor de opslag van fietsen en onderdelen. Daarna zijn we onder de huidige naam Bessels Tweewielers verder gegaan, de bromfietsen werden langzamerhand afgestoten en zijn we overgegaan naar een gespecialiseerde rijwielzaak .

Bessels Tweewielers nu

Wij zijn een bedrijf dat service en persoonlijke aandacht bovenaan heeft staan op onze lijst. Door naar uw persoonlijke wensen te luisteren en met u mee te denken kunnen wij u in bijna alle gevallen helpen.  Onze vakkundig en enthousiaste medewerkers, die allemaal in hun vrije tijd iets met fietsen doen, zullen u met veel plezier helpen en hun persoonlijke ervaringen graag met  u delen.

Wij kunnen u helpen met een totaal pakket bij uw fiets, Denk hierbij aan verzekering, servicebeurt, aangemeten zadels van Sq-lab, manden, tassen, fietsdagers voor op de auto, enz. Kortom alles wat met fietsen te maken heeft.